foto1
foto1
foto1
foto1
foto1Αρβανίτικο Blog

 BLOG

ΩΡΩΠΟΣ

 τίτλο

Μαραθώνια Νέα

marathonia nea

Λαογραφικό Βιβλίο του Γιώργου Κόλλια

osa thymoumai ksystoro

              Για Παραγγελίες

            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Δικαιώματα του Πολίτη

politis

Amber Alert

Ο Καιρός στον Βαρνάβα

Ειρήνη στην Παλαιστίνη

PeaceInPalestine

Προτάσεις ενάντια στην διαφθορά

anim red

δεληβοριας σιδερηΠρόκειται για ένα κείμενο που γράφτηκε από την  Δώρα Σιδέρημέλος της Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στους ΧΥΤΑ, με αφορμή ανάρτηση του  Φώτη Δεληβοριά επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ που αναρτήθηκε στοFacebook

Αφού, λοιπόν, πρόκειται για δημόσιες τοποθετήσεις, η Ιστοσελίδα μας αναρτά τα δύο αυτά κείμενα, επί των οποίων μπορούν να έχουν άποψη οι αναγνώστες μας, χωρίς δικά μας σχόλια.

Το κείμενο του κ. Δεληβοριά:

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές οι πολίτες μέσα σε κλίμα χαβαλέ και όχι σοβαρής συζήτησης για τον τόπο που κατοικούν, εξέλεξαν Δήμαρχο τον αυτοαποκαλούμενο "μάνατζερ" κ. Ηλία Ψινάκη με μεγάλη πλειοψηφία.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, οι περισσότεροι έχουν μετανιώσει και ρωτάνε με ποιο τρόπο θα διορθώσουν το λάθος τους. Δυστυχώς όμως το λάθος αυτό το πληρώνει η πόλη μας ακριβά, με την καθημερινή υποβάθμιση της σε όλα τα επίπεδα. Και αυτό συμβαίνει όταν ο πολίτης ξεχνάει ότι και αυτός είναι υπεύθυνος για την επιλογή του και με ελαφρότητα ασκεί το μέγιστο δικαίωμα της ψήφου.

Ευθύνη έχουν και όλοι αυτοί οι τοπικοί αρχηγίσκοι που πήραν στο λαιμό τους τον κόσμο και σήμερα προσποιούνται ότι διαφωνούν και κάνουν το λιοντάρι στο καφενείο, αλλά μεταβάλλονται σε προβατάκια στο Δημοτικό συμβούλιο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ σήμερα καλεί όλους τους Δημότες να συζητήσουμε για τον τρόπο που θα ξεφύγουμε απ΄ αυτή την κατάσταση, σε ανοιχτή ολομέλεια στο φουαγιέ του ΑΛΙΚΗ στο Πολιτιστικό πάρκο στις 6.30 μ.μ.

Και το κείμενο της κ. Σιδέρη

Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ...λέει ο κ. Δεληβοριάς!

ΟΤΑΝ Η ΚΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ .....λεω εγώ!

Πάλι επιλεκτικά άρθρα ανεβάζετε κ. Δεληβορια!

Μιλάτε για τις ευθύνες των πολιτών που εξέλεξαν τον κ. Ψηνάκη.

Αλήθεια γιατί δεν μιλάτε και για τις ευθύνες των πολιτών που πίστεψαν και στήριξαν την αγωνιστικότητα της Δύναμης Πολιτών και εσάς;

Από τότε που βγήκε η κ. Δούρου και ο Σύριζα και πουλήσατε αγώνες και Επιτροπές ΧΥΤΑ, ξέρετε πόσοι το μετάνιωσαν και κοιτάζουν πως να διορθώσουν το λάθος τους;

Εδώ το μετάνιωσαν και φύγανε πολλοί οι οποίοι ήταν υποψήφιοι σύμβουλοι σας (έμαθα είχατε ηχηρές απουσίες στο «Αλίκη» και λίγους συναγωνιστές  ......στα λεγα σύντροφε έτσι όπως πάτε θα το κλείσετε το μαγαζάκι ΔΕΝ μ' άκουγες ). Ακόμα και εκλεγμένος/η σύμβουλος σας,  διαπίστωσα στα τελευταία συμβούλια να διαφοροποιείται πλήρως σε σοβαρά θέματα.

Γι αυτό πριν γράψετε το άρθρο έπρεπε πρώτα να πάτε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη του σπιτιού σας και να τα πείτε, να τα  σούρετε, πρώτα του εαυτού σας, γιατί όλοι ίδιοι είστε!

Γιατί δεν ρίχνετε ευθύνες και στους ψηφοφόρους της κ. Δούρου που έγινε και εκείνη άλλα ΛΕΩ &ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ;

Ξέρετε πόσο έχουμε μετανιώσει όλοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, ειδικά κάποιοι σαν και μένα που σηκώσαμε την νίκη της Δύναμης Ζωήςστην πλάτη μας και η κ. Δούρου μας έκανε γιο-γιο..... Περπατάμε στον τόπο μας και γελάν και οι πέτρες. Έχουμε και τον τοίχο ακόμα εκεί να γράφει : «ο Κυριάκος Γκίκας σας παρακαλεί να ψηφήσετε Δούρου για να διώξουμε τον ΧΥΤΑ», για να μας θυμίζει πόσο βλάκες πιαστήκαμε για άλλη μια φορά. Αφού η κ. Δούρου ΔΕΝ εξαίρεσε τελικά τον παράνομο ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ-ΧΥΤ από τον νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό.  78% έδωσε η παρεούλα των γραφικών στην κ. Δούρου.

Πριν από λίγο καιρό αρθρογραφούσατε για την αφύπνιση των πολιτών, μα και κει επιλεκτικός υπήρξατε.

Δεν είδα ποτέ να γίνετε αφύπνιση για τον ΠΕΣΔΑ της κ. Δούρου.Τόσους μήνες αφήνατε την κοινωνία να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ρίχνατε βολές σε αυτούς που προσπαθούσαν να την αφυπνίσουν.  Μια παρεούλα είναι, λέγατε, που δεν είναι καλά πληροφορημένοι μην τους ακούτε. Αποδείχτηκε με επίσημα έγγραφα και αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου  ποιος έλεγε αλήθεια στον κόσμο και ποιος έβαζε πλάτη στη …Ρένα.

Κρατήστε τη Ρένα σας, κρατάμε την αξιοπρέπεια μας!

Αλήθεια κ. Δεληβοριά πέστε μου μια και δεν ήμουν στην ενημέρωση που κάνατε στους συναγωνιστές για τα προβλήματα του τόπου, εσείς και ο κ. Δελαγραμμάτικας τους είπατε ότι το Γραμματικό περιλαμβάνεται στο νέο ΠΕΣΔΑ; Τους ενημέρωσε ο κ. κ.Δελαγραμμάτικας ότι το Ταμείο Συνοχής ζητάει τα λεφτά πίσω γιατίτο έργο είναι παράνομο ή συνεχίζει να λέει, όπως παλιά, ότι το Ταμείο Συνοχής θα βάλει πρόστιμο γιατί δεν έχει τελειώσει το έργο;

Ας μην τον αδικώ, μπορεί να μην πρόλαβε να διαβάσει καλά το έγγραφο, πέσανε και τόσες εκλογές μαζεμένες, αγωνιζόταν να καμαρώσει την κορούλα του βουλευτή, δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν πιάνονται!

Εσείς κ. Δεληβοριά τους είπατε πως αν αποδεχτούμε να ρίξουν μπάζα και κλαριά στον παράνομο ΟΕΔΑ Γραμματικού είναι παγίδα, γιατί μόλις δημιουργηθεί πρόβλημα στη Φυλή θα ρίξουν σκουπίδια στο Γραμματικό, ή  συνεχίσατε να λέτε πως δεν γίνεται να μην λειτουργήσει το έργο, άλλα η Ρένα σας θα τα κάνει σωστά, θα φέρει μόνο κλαριά και πέτρες και θα κάνει και φράχτες να μην πάνε στη θάλασσα. Εεεε κι αν φύγει και κανένα, κλαρί είναι δεν θα την μολύνει, έτσι δεν μου απάντησες κάποια στιγμή Φώτη μου;

Λοιπόν κύριοι είστε και σεις σαν τον κ. Φιλίππου persona non grataκαι ευτυχώς που οι παρεούλα των λίγων γραφικών σας πέταξε έξω από την Επιτροπή, γιατί σήμερα το έργο θα ήταν τελειωμένο και δεν θα το είχε σταματήσει η Αστυνομία, μετά από καταγγελία της παρεούλας των λίγων γραφικών. Στις 16 Νοεμβρίου κλείνουν επτά μήνες παύσης εργασιών!

Υ. Γ.  Και στην Επιτροπή Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου τα ίδια κάνατε, μοναδικό σας στόχος να εκτελέσετε εντολές της Ρέναςσας. Σας τα είπε έξω από τα δόντια και η κ. Λιούτα και εξαφανίσατε τα σχόλια της όπως και τα δικά μου. Και επειδή τελικά αποδείχτηκε περίτρανα ο ρόλος σας, δηλώνω ότι αναιρώ την υπογραφή μου στην πρόταση της επιτροπής διαχείρισης και στηρίζω την πρόταση που κατέθεσε ο κ Νησιώτης για το Δήμο Μαραθώνα.

Ελπίζω όταν καταλάβουν οι πραγματικοί ιδεολόγοι συναγωνιστές το ρόλο των ηγεσιών της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μαραθώνα και της Δύναμης Πολιτών να μην είναι πολύ αργά για τούτο τον τόπο.

postquoteΤα Κόμματα οφείλουν να τοποθετηθούν ΠΡΙΝ τις εκλογές!


ΚΟΜΜΑΤΑΧΥΤΑ2015Το νέο 
site www.gekollias.gr  παίρνει μια πρωτοβουλία, εν όψει των επερχόμενων εκλογών, με το ερώτημα «ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ;».

Ζητάμε από τα Κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών (και) της Βορειανατολικής Αττικής, να ξεκαθαρίσουν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ την θέση τους σχετικά με ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ή ΜΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ.

Τα δύο μεγάλα κόμματα (Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) έχουν,

Read more ...

"ΟΣΑ ΘΥΜΟΥΜΑΙ ΞΙΣΤΟΡΩ" Αυτοβιογραφικό, λαογραφικό βιβλίο του Γ. Π. ΚΟΛΛΙΑ

 ΠΩΛΗΣΗ

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

TA KALA NEA

επειδή δεν είναι όλα μαύρα...

◊◊ ◊◊

ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ KICK BOXING

Στα 16 του χρόνια είχε την χαρά και την τύχη να γευτεί μία από τις κορυφαίες στιγμές που προσφέρει ο αθλητισμός! Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing. Ο λόγος για τον αθλητή της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών «Gerontis Fighthers»,Λευτέρη Ηλιάκη που στην πρόσφατη συνάντηση  που έγινε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «kick-light» και την τρίτη στην κατηγορία «light-contact».

 «Στην αρχή δεν το περίμενα ότι θα φτάσω τόσο ψηλά, για να είμαι ειλικρινής. Όταν όμως μπήκα στον αγώνα σκέφτηκα ότι μπορώ και θα προσπαθήσω και τα κατάφερα. Όταν κατέκτησα το χρυσό ένιωσα συγκίνηση και υπερηφάνεια.Ένιωθα ότι σήκωνα τη σημαία της Ελλάδας στους ώμους μου. Ειδικά τη στιγμή της βράβευσης ήμουν πολύ συγκινημένος. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω παρότι δέχομαι συνεχώς συγχαρητήρια», τονίζει οΛευτέρης Ηλιάκης που χαρακτηρίζει πολύ υψηλό το επίπεδο των αγώνων αφού συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου στην κατηγορία του.

Ενθουσιασμένος από την επιτυχία του αθλητή του είναι και ο δάσκαλος Μαχητικών Τεχνών Γιάννης Γεροντής. «Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία! Παρότι έχουμε και άλλους αθλητές με επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο σε Kick Boxing και Tae Kwon Do, όμως αυτή τη φορά πιάσαμε ταβάνι. Η επιτυχία αυτή δείχνει το δρόμο και στα υπόλοιπα παιδιά. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, μπορούν να κάνουνπρωταθλητισμό και να διακριθούν αρκεί να έχουν τις βάσεις από την οικογένεια, να είναι κοντά στον αθλητισμό και να δουλεύουν».

 

neakriti news image

ΛΑΧΕΙΟ

Επισκέπτες

0.png4.png4.png1.png1.png4.png
Today58
Yesterday192
This week250
This month3524
Total44114

Ενεργοί Χρήστες

2
Online

Σαν σήμερα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

No event in the calendar
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Τίτλοι από το Diavasame.gr

Είναι οι Αρβανίτες Έλληνες;

Κοινοτικό Έργο 2003 - 2006

Τότε που στον Βαρνάβα γίνονταν εκδηλώσεις

ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;

xyta grammatikou

ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ