foto1
foto1
foto1
foto1
foto1Αρβανίτικο Blog

 BLOG

ΩΡΩΠΟΣ

 τίτλο

Μαραθώνια Νέα

marathonia nea

Λαογραφικό Βιβλίο του Γιώργου Κόλλια

osa thymoumai ksystoro

              Για Παραγγελίες

            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Δικαιώματα του Πολίτη

politis

Amber Alert

Ο Καιρός στον Βαρνάβα

Ειρήνη στην Παλαιστίνη

PeaceInPalestine

Προτάσεις ενάντια στην διαφθορά

anim red

postquoteΠιστοποίηση στο Ι.K.Α. - Ε.Τ.Α.Μ., μέσω Taxisnet, σε απλά βήματα με ΕΙΚΟΝΕΣ.

ikaΩς ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ χρειαζόμαστε πολλές φορές να γνωρίζουμε αν είμαστε ασφαλισμένοι, για πόσες ημέρες ασφάλισης, για ποιο ποσό αποδοχών, σε ποιους κλάδους ασφάλισης. Ακόμη ενδεχόμενα να θέλουμε να υποβάλλουμε ηλεκτρονικά αίτηση συνταξιοδότησης και παρακολούθηση της πορείας της.

Για να γίνονται ηλεκτρονικά αυτές οι διαδικασίες θα πρέπει να έχουμε πιστοποιηθεί ως χρήστες των υπηρεσιών αυτών στο site του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. Πρόκειται για μια σχετικά απλή διαδικασία, η οποία μπορεί να γίνει με δύο τρόπους.

Α) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΣΩ TAXISNET χωρίς να  απαιτείται προσέλευση σε Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για παραλαβή κλειδαρίθμου και

Β) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ με προσέλευση σε Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για παραλαβή κλειδαρίθμου.

Εδώ θα παρουσιάσουμε την Α) διαδικασία, η οποία δεν απαιτεί την επίσκεψη σε Υποκατάστημα του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. και ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας.

 Η διαδικασία πραγματοποιείται με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, δηλώνοντας τους κωδικούς πρόσβασης (username και password) που ήδη διαθέτετε ως χρήστης των υπηρεσιών του TAXISNET, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής υπηρεσίας για την πιστοποίηση σας. 

 Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία άντλησης του Ατομικού Ασφαλιστικού Λογαριασμού πρέπει να έχετε δίπλα σας τον Κωδικό Χρήστη σας (Username) και το Συνθηματικό (Password) του Taxisnet (της Εφορίας), τον Α.Φ.Μ. σας, τον Αριθμό Μητρώου Ι.Κ.Α. - Ε.Τ.Α.Μ.και το Α.Μ.Κ.Α. σας. Ακόμη να έχετε βρεί ένα Username ( Όνομα Χρήστη) και Password (Συνθηματικό) τέτοιο που να μπορείτε να θυμάστε.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Read more ...

"ΟΣΑ ΘΥΜΟΥΜΑΙ ΞΙΣΤΟΡΩ" Αυτοβιογραφικό, λαογραφικό βιβλίο του Γ. Π. ΚΟΛΛΙΑ

 ΠΩΛΗΣΗ

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

TA KALA NEA

επειδή δεν είναι όλα μαύρα...

◊◊ ◊◊

ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ KICK BOXING

Στα 16 του χρόνια είχε την χαρά και την τύχη να γευτεί μία από τις κορυφαίες στιγμές που προσφέρει ο αθλητισμός! Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing. Ο λόγος για τον αθλητή της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών «Gerontis Fighthers»,Λευτέρη Ηλιάκη που στην πρόσφατη συνάντηση  που έγινε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «kick-light» και την τρίτη στην κατηγορία «light-contact».

 «Στην αρχή δεν το περίμενα ότι θα φτάσω τόσο ψηλά, για να είμαι ειλικρινής. Όταν όμως μπήκα στον αγώνα σκέφτηκα ότι μπορώ και θα προσπαθήσω και τα κατάφερα. Όταν κατέκτησα το χρυσό ένιωσα συγκίνηση και υπερηφάνεια.Ένιωθα ότι σήκωνα τη σημαία της Ελλάδας στους ώμους μου. Ειδικά τη στιγμή της βράβευσης ήμουν πολύ συγκινημένος. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω παρότι δέχομαι συνεχώς συγχαρητήρια», τονίζει οΛευτέρης Ηλιάκης που χαρακτηρίζει πολύ υψηλό το επίπεδο των αγώνων αφού συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου στην κατηγορία του.

Ενθουσιασμένος από την επιτυχία του αθλητή του είναι και ο δάσκαλος Μαχητικών Τεχνών Γιάννης Γεροντής. «Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία! Παρότι έχουμε και άλλους αθλητές με επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο σε Kick Boxing και Tae Kwon Do, όμως αυτή τη φορά πιάσαμε ταβάνι. Η επιτυχία αυτή δείχνει το δρόμο και στα υπόλοιπα παιδιά. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, μπορούν να κάνουνπρωταθλητισμό και να διακριθούν αρκεί να έχουν τις βάσεις από την οικογένεια, να είναι κοντά στον αθλητισμό και να δουλεύουν».

 

neakriti news image

ΛΑΧΕΙΟ

Επισκέπτες

0.png3.png9.png7.png2.png0.png
Today38
Yesterday203
This week38
This month4872
Total39720

Ενεργοί Χρήστες

2
Online

Σαν σήμερα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

No event in the calendar
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Τίτλοι από το Diavasame.gr

Είναι οι Αρβανίτες Έλληνες;

Κοινοτικό Έργο 2003 - 2006

Τότε που στον Βαρνάβα γίνονταν εκδηλώσεις

ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;

xyta grammatikou

ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ