foto1
foto1
foto1
foto1
foto1Αρβανίτικο Blog

 BLOG

ΩΡΩΠΟΣ

 τίτλο

Μαραθώνια Νέα

marathonia nea

Λαογραφικό Βιβλίο του Γιώργου Κόλλια

osa thymoumai ksystoro

              Για Παραγγελίες

            This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Δικαιώματα του Πολίτη

politis

Amber Alert

Ο Καιρός στον Βαρνάβα

Ειρήνη στην Παλαιστίνη

PeaceInPalestine

Προτάσεις ενάντια στην διαφθορά

anim red

kalodio deh n makri

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

για τον Υ/Σ της Ανατολής και τον αγωγό ΥΤ της ΔΕΗ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σε συνέχεια μιας συχνής ενημέρωσης που προσπαθούμε να έχουμε μαζί σας αναφορικά με την εξέλιξη της απομάκρυνσης του Υ/Σ από την Ανατολή καθώς και το θέμα του υπογείου καλωδίου μεταφοράς ρεύματος ΥΤ της ΔΕΗ θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής.

Πριν περίπου ένα δίμηνο ο Εισαγγελεύς διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της υποβάθμισης του περιβάλλοντος και εκλήθησαν ως μάρτυρες τα μέλη

 

της επιτροπής κατοίκων (Π. Λάβδα και Σ. Δρακοπούλου) προκειμένου να καταθέσουν ενώπιον της Πταισματοδίκου σχετικά με την ανωτέρω υπόθεση, παρουσία του δικηγόρου που μας εκπροσωπεί, κυρίου Ευάγγελου Αθανασόπουλου.

Πληροφορηθήκαμε δε από την Πταισματοδίκη, πως πρόκειται να κληθεί ως μάρτυρας της υπόθεσης και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, οπότε κρίναμε πως είναι αναγκαία μία συνάντηση μαζί του, προκειμένου να ενημερωθεί έγκαιρα και έγκυρα για τις εξελίξεις του αγώνα μας.

Δέχτηκε λοιπόν στο γραφείο του, τον δικηγόρο μας, κ. Αθανασόπουλο, παρουσία των δύο προαναφερθέντων μελών της επιτροπής κατοίκων, όπου και του έγινε μία σύντομη ενημέρωση των γεγονότων, και του ζητήθηκε η συνδρομή του στο αγώνα μας.

Ομολογουμένως πολύ πρόθυμα και αβίαστα, μας διαβεβαίωσε πως είναι στο πλευρό των κατοίκων και πως θα έδινε εντολή στους συμβούλους του, κ. Αιμίλιο Ρεΐσογλου και κ. Γεωργούτζου, αρμόδιους για την Τεχνική και Νομική υπηρεσία αντίστοιχα, να συνδράμουν στο έργο μας, καθ’ ότι ο ίδιος είναι «αναρμόδιος» ν’ ασχοληθεί προσωπικώς.

Ο κ. Αθανασόπουλος, ενημέρωσε σχετικώς του αρμόδιους συνεργάτες και συμβούλους του Δημάρχου για την συνομιλία μαζί του και κυρίως για τις εντολές του, και με την σειρά τους υποσχέθηκαν την «αμέριστη» συνδρομή τους στο έργο μας.

Έκτοτε, έχει περάσει ένας μήνας απ΄ όταν ζητήθηκε από τον δικηγόρο μας, να συνταχθεί μία «υποτυπώδης» τεχνική μελέτη από τον κ. Ρεΐσογλου, και μια συνάντηση με την υπεύθυνη της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου, και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση.

Πριν προβούμε στην ενημέρωση σας εξαντλήσαμε όλα τα χρονικά περιθώρια που μας ζητήθηκαν από μέρους του Δήμου, προκειμένου να μας δοθούν τα στοιχεία που ζητήσαμε για την διευκόλυνση του δικαστικού μας αγώνα.

Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα, πως ο Δήμαρχος μας δέχτηκε προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των πολιτών, είτε, ακόμα χειρότερο, οι συνεργάτες τους οποίους εμπιστεύεται, ουδόλως λαμβάνουν υπ όψιν τις εντολές του.

Είτε το ένα ισχύει ,είτε το άλλο, πάντως σαν αποτέλεσμα ουδεμία βοήθεια, συνδρομή, η πρακτική υποστήριξη λάβαμε από τον Δήμο, παρά την διαβεβαίωση περί του αντιθέτου από τον ίδιο το Δήμαρχο.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με ή χωρίς την συνδρομή του Δήμου, γιατί είμαστε πεπεισμένοι για το δίκιο μας το οποίο και θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους.

Νοέμβριος 2015

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Γ. Π. ΚΟΛΛΙΑ

Είναι πολλές φορές που θλίβεσαι όταν … επιβεβαιώνεσαι! Αυτό μου συνέβη διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Κατοίκων κατά του Υ/Σ της Ανατολής και τον αγωγό ΥΤ της ΔΕΗ.

Και σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, όπως και σε δεκάδες άλλες, επιβεβαιώνεται η άποψή μου ότι, στον Δήμο Μαραθώνα, έχουμε μια Δημοτική Αρχή, μόνο για το «φαίνεσθε»Ο Δήμαρχός μας ασχολείται ΜΟΝΟ με την «επικοινωνία» (κυρίως προσωπική) και ΚΑΘΟΛΟΥ με τα δεκάδες φλέγοντα προβλήματα του Δήμου και ιδιαίτερα της περιφέρειάς του.

Το ίδιο δεν έχει συμβεί και με το τεράστιο πρόβλημα του ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, στο Γραμματικό; Κι εκεί θερμά λόγια και ΚΑΜΜΙΑ πράξη.

Συνεχίστε, λοιπόν, τον αγώνα σας φίλοι της Επιτροπής Κατοίκων, με την συμπαράσταση όλων μας και αγνοείστε τους «επιβήτορες της εξουσίας».

Όμως πρέπει κάποια στιγμή να έρθει η ώρα που οι πολίτες του Δήμου να απαιτήσουν από τον μάνατζερ και τους περί αυτόν, να ασχοληθούν με το Δήμο.

Δυναμικά, αποφασιστικά, απαιτητικά. Είμαστε πολίτες και έχουμε δικαιώματα.

Αλλιώς θα καθόμαστε στα καφενεία (ή στις καφετέριες) και θα αναρωτιόμαστε «κυβερνά κανένας αυτόν τον τόπο»;

 
 
 
 
 
 
 

"ΟΣΑ ΘΥΜΟΥΜΑΙ ΞΙΣΤΟΡΩ" Αυτοβιογραφικό, λαογραφικό βιβλίο του Γ. Π. ΚΟΛΛΙΑ

 ΠΩΛΗΣΗ

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

TA KALA NEA

επειδή δεν είναι όλα μαύρα...

◊◊ ◊◊

ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ KICK BOXING

Στα 16 του χρόνια είχε την χαρά και την τύχη να γευτεί μία από τις κορυφαίες στιγμές που προσφέρει ο αθλητισμός! Ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kick Boxing. Ο λόγος για τον αθλητή της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών «Gerontis Fighthers»,Λευτέρη Ηλιάκη που στην πρόσφατη συνάντηση  που έγινε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «kick-light» και την τρίτη στην κατηγορία «light-contact».

 «Στην αρχή δεν το περίμενα ότι θα φτάσω τόσο ψηλά, για να είμαι ειλικρινής. Όταν όμως μπήκα στον αγώνα σκέφτηκα ότι μπορώ και θα προσπαθήσω και τα κατάφερα. Όταν κατέκτησα το χρυσό ένιωσα συγκίνηση και υπερηφάνεια.Ένιωθα ότι σήκωνα τη σημαία της Ελλάδας στους ώμους μου. Ειδικά τη στιγμή της βράβευσης ήμουν πολύ συγκινημένος. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω παρότι δέχομαι συνεχώς συγχαρητήρια», τονίζει οΛευτέρης Ηλιάκης που χαρακτηρίζει πολύ υψηλό το επίπεδο των αγώνων αφού συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου στην κατηγορία του.

Ενθουσιασμένος από την επιτυχία του αθλητή του είναι και ο δάσκαλος Μαχητικών Τεχνών Γιάννης Γεροντής. «Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία! Παρότι έχουμε και άλλους αθλητές με επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο σε Kick Boxing και Tae Kwon Do, όμως αυτή τη φορά πιάσαμε ταβάνι. Η επιτυχία αυτή δείχνει το δρόμο και στα υπόλοιπα παιδιά. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, μπορούν να κάνουνπρωταθλητισμό και να διακριθούν αρκεί να έχουν τις βάσεις από την οικογένεια, να είναι κοντά στον αθλητισμό και να δουλεύουν».

 

neakriti news image

ΛΑΧΕΙΟ

Επισκέπτες

0.png3.png9.png7.png1.png6.png
Today34
Yesterday203
This week34
This month4868
Total39716

Ενεργοί Χρήστες

2
Online

Σαν σήμερα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

No event in the calendar
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Τίτλοι από το Diavasame.gr

Είναι οι Αρβανίτες Έλληνες;

Κοινοτικό Έργο 2003 - 2006

Τότε που στον Βαρνάβα γίνονταν εκδηλώσεις

ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;

xyta grammatikou

ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ